Italiaans A1 tweede jaar

Heeft u in het verleden al een beginnerscursus Italiaans gevolgd en lijkt het u leuk om u weer te verdiepen in deze mooie taal en cultuur? Dit jaar bouwen we de basisgrammatica en de woordenschat uit het eerste jaar verder uit en leert u zich in meerdere gesprekssituaties goed redden.

We gaan dit jaar verder met de innovatieve Italiaanse lesmethode Dieci 1, die bestaat uit 10 ‘lezioni’, waarbij elke les is opgedeeld in vier duidelijke eenheden. Dieci 1 bevat een geïllustreerde woordenlijst, een apart grammatica gedeelte met heldere, duidelijke tabellen en een uitgebreid gedeelte met alle oefeningen. In dit tweede jaar zullen we de tweede helft van Dieci 1 behandelen, waarmee u een A1-taalnivo bereikt.

Er is in de lessen veel aandacht voor luister- en spreekvaardigheid vanuit realistische situaties, waarbij uw taalkennis geleidelijk opgebouwd wordt aan de hand van veel verschillende activiteiten en oefeningen. Naast de conversatie krijgt ook de Italiaanse cultuur en samenleving veel aandacht tijdens de lessen.

Startdatum:
Blok I: dinsdag, 27 september 2022

Tijd:
dinsdag, 19.30 – 21.00 u

Locatie:
buurtcentrum Matilo

Docent:
Astrid de Scheemaker

Kosten Blok I:
€ 165 voor 12 lessen  (lesprijs vanaf 9 deelnemers)

Voor informatie en aanmeldingen:
e-mail: info@corsoitalia.nl
via mobiele telefoon: 06-40902672