Italiaans B1-tweede jaar

Heeft u in het verleden al een paar cursussen Italiaans gevolgd en lijkt het u leuk om u weer te verdiepen in deze mooie taal en cultuur?  We gaan na de zomer verder met het lesboek Dieci B1 van Alma Edizioni, een moderne, communicatieve lesmethode met een grote variatie aan werkvormen (lezen, luisteren, spreken, schrijven) en leuke extra projecten.

Het B1-lesboek Dieci  bestaat uit 10 ‘lezioni’, waarbij elke les is opgedeeld in vier duidelijke eenheden. Dieci B1 bevat een geïllustreerde woordenlijst, een apart grammatica gedeelte met heldere, duidelijke tabellen en een uitgebreid gedeelte met alle oefeningen. Er is in de lessen veel aandacht voor luister- en spreekvaardigheid geplaatst in een actuele Italiaanse context, waarbij uw taalkennis geleidelijk verder wordt uitgebreid aan de hand van veel verschillende activiteiten en oefeningen.

Naast conversatie is er altijd veel aandacht voor de Italiaanse cultuur en samenleving tijdens de lessen en lezen we verder in het Italiaans boek ‘Per questo mi chiamo Giovanni’ waar we vorig seizoen mee zijn begonnen.

Startdatum:
Blok I : dinsdag, 19 september 2023
Blok II: dinsdag, 16 januari 2024

Tijd:
dinsdag, 11.00 – 12.30

Locatie
bij docent aan huis in Oegstgeest

Docent: Astrid de Scheemaker

Kosten:
Blok I : € 180 voor 12 lessen (vanaf 6 deelnemers, exclusief lesmateriaal)
Blok II: € 255 voor 17 lessen (vanaf 6 deelnemers, exclusief lesmateriaal)

Voor informatie en aanmeldingen:
e-mail: info@corsoitalia.nl
of via mobiele telefoon: 06 40902672